jtemplate.ru - free Joomla templates

Welkom

highly recommended

Kom als een gast en vertrek als een vriend. Kurhula: een plek om te blijven!

In maart 2018 was het 10 jaar geleden dat wij het contract tekenden voor wat nu Kurhula Wildlife Lodge heet. Dit willen wij graag delen met u, de gasten die het mogelijk maken dat Kurhula het zo goed doet. Daarom hebben wij besloten dat als u direkt bij ons boekt via deze website u dezelfde prijs betaald in 2018 als in 2017. Dat is een korting van 10% op iedere nacht!!!!

Kurhula Wildlife Lodge is gelegen aan de Olifantsrivier in Balule, Parsons Natuur Reservaat. Balule Nature Reservaat grenst aan het wel bekende Kruger Park. Wilde dieren lopen hier vrij rond en elke dag blijft het een spannende verrassing wat ons met een bezoek vereert. Hier staat tegenover dat u elke dag verzekerd bent van schoon water, een comfortabele douche en een goed bed.
 
De lodge heeft Nederlandse eigenaren en management en wordt in het bijzonder gewaardeerd om haar zeer persoonlijke service, uitstekende keuken en de prachtige omgeving. Ons doel is niet om u de "Big Five" te laten zien, maar om u te informeren over de sinergie tussen vegetatie, dier en mens. Het beste van ‘midden in de natuur’ in combinatie met westerse gemakken, dragen bij aan een unieke belevenis!
 
De gunstige ligging van de lodge maakt het mogelijk dat alle bezienswaardigheden binnen anderhalf uur rijden bereikbaar zijn. Na een dag vol buiten activiteiten is het dan heerlijk ontspannen in Kurhula Wildlife Lodge
 
 

TC 2017 WHITE LL TM

english button

french button

dutch button

german button

review button

Excellent
Rated By guests

9.6
Kurhula Wildlife Lodge