jtemplate.ru - free Joomla templates

Specials

Juni 2017 actie.
Boek minimaal 2 nachten )inclusife ontbijt, kleine lunch and dinner) en krijg 1 game drive cadeau!

Een weekje genieten van de prachtige afrikaanse natuur
Verblijf een week in het prachtige Laagveld: Boek 6 overnachtingen in Kurhula Lodge en betaal slechts voor 5.
 
Familie en/of vrienden vakantie
Boek de hele lodge voor 8 personen en betaal voor 7 (minimaal aantal nachten 2).
Wij regelen diverse excursies en kunnen u een op maat gemaakt pakket leveren. Samen zorgen we ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw reis naar Zuid Afrika.
 
Wandelen in het Kruger Park
Kruger Park biedt de mogelijkheid om te voet de Zuid Afrikaanse natuur te verkennen. Vanuit een vaste locatie wordt iedere dag een wandeling gemaakt, ontbijt, kleine lunch en dinner is inbegrepen. Combineer het samen met een verblijf aan Kurhula Wildlife Lodge: laat je koffers in de lodge staan en neem een kleine rugzak mee op zoek naar het avontuur. Voor meer inlichtingen (sommige wandelingen kunnen niet gemaakt worden in de maanden November, December en Januari) neem contact met ons op.
 
Hulp nodig bij het plannen van je reis naar Zuid-Afrika?
Wij werken samen met een reispartner – net als wij – het beste met haar klanten voor heeft. Als U hulp nodig heeft met plannen van de rest van Uw reis naar Zuid-Afrika, neem dan contact op met Marieke Jennings van Eyes for Africa voor een vrijblijvende offerte en/of consultatie voor een op maat gemaakte reis. U kunt haar bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , of bezoek haar website: www.eyesforafrica.co.za
 
Auto huren?
We hebben een korting geregeld met www.rhinocarhire.co.za. Neem contact met ons op voor meer informatie of controleer de gegevens bij uw boekings bevestiging van de lodge.

TC 2017 WHITE LL TM

english button

french button

dutch button

german button

review button

Excellent
Rated By guests

9.6
Kurhula Wildlife Lodge