jtemplate.ru - free Joomla templates

Accommodatie

bedroomKurhula Wildlife Lodge heeft vier 2-persoonskamers. Twee kamers onder 1 dak met een grote veranda. Vanaf uw kamer met prive zitje heeft u een prachtig uitzicht op de Olifantsrivier. De kamers zijn niet groot, maar uitgerust met comfortabele bedden, airconditioning, muskietennet, kluis, koelkast, kledingkast en koffie en thee faciliteiten. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer die is voorzien van een douche, toilet, dubbele wastafel en haardroger. Wij richten ons vooral op het leven buiten en zien de kamers puur als een onderkomen om te slapen, maar wel van alle gemakken voorzien.

U kunt op het terras, bij de bbq of beschut op onze ruime veranda in de ochtend genieten van een ontbijt en ’s avonds van een Afrikaans drie-gangen diner met een Europees tintje. Wij werken alleen met verse, lokale produkten in het seizoen.
 
Wilt u met zijn tweetjes alleen dineren? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Heeft u speciale wensen (dieet, vegetarisch, allergie)? Laat het ons dan weten. Iedere kamer is voorzien van een koelkast, dus neem wat mee voor uw lunch.
 
Speciaal aandachtspunt: Kurhula Lodge is gelegen in het Balule Parsons Reservaat en alleen bereikbaar via een 12 kilometer onverharde weg. Deze weg bestaat voornamelijk uit heuvels met gravel, losse stenen en zand. Indien het budget het toelaat dan adviseren wij u een 4x2 of 4x4 auto te huren. Het rijden van enige sedan auto in ons reservaat raden wij ten sterkste af.  De maximale snelheid in het reservaat is 30 km per uur.
 
Wij hebben contact met diverse bedrijven die vervoer aanbieden van het vliegveld naar de lodge en terug. Mocht u geinteresseerd zijn in een transfer neem dan even contact met ons op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

 

Meer accommodatie afbeeldingen

TC 2017 WHITE LL TM

english button

french button

dutch button

german button

review button

Excellent
Rated By guests

9.6
Kurhula Wildlife Lodge